Over ons.

Welkom

Welkom op de website van Autobedrijf DVZ Automotive, wij zijn een professioneel en persoonlijk autobedrijf gevestigd in Zaandam. Onze diensten richten zich op de verkoop van occasions, specifieke zoekopdrachten en import van auto’s uit Duitsland en andere Europese landen.


Geboren uit een passie voor auto’s heb ik, Dave van Zwienen, de stap genomen om een nieuw autobedrijf op te starten in Zaandam. De naam van Zwienen zou u bekend voor kunnen komen, vanaf 1990 heeft mijn familie meerdere autobedrijven gehad in Noord-Holland.

Nu is het tijd voor Dave van Zwienen met DVZ Automotive om u te bedienen met betrouwbare occasions, die door ons vakbekwame team ten alle tijd super worden klaargemaakt voor de aflevering van uw nieuwe droomauto. We leveren al onze occasions altijd met garantie, maar ook voor onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Samen met u kunnen we een onderhoudscontract afsluiten, waardoor u voor een vast bedrag per maand verzekerd bent van een goed onderhouden auto.


We hebben altijd een brede selectie van de merken Volkswagen, Peugeot, Citroën, BMW, MINI en Mercedes-Benz. De laatste jaren zijn SUV’s/Cross-overs zeer populair, ook de automatische transmissie wint steeds meer aan populariteit. Hierop speelt Autobedrijf DVZ Automotive goed in door altijd een meerdere occasions aan te bieden met een hoge instap en/of een automaat.

Bent u op zoek naar een specifieke auto en hebben wij deze momenteel niet in ons aanbod, dan bieden we u de mogelijkheid ons een zoekopdracht uit te laten voeren. Door ons brede netwerk hebben we toegang tot goede dealer occasions of allicht staat uw droomauto wel over de grens? DVZ Automotive werkt samen met vaste partijen voor de import van auto’s in Duitsland, België en Frankrijk. Binnen 48 uur hebben wij dé occasion voor u gevonden.


Heeft u uw droomauto aangeschaft, maar kan deze niet direct meegenomen worden dan kunt u uw nieuwe auto door ons af laten leveren. We leveren uw auto af met ons eigen transport tot aan uw voordeur. Dit vinden we de service die u verdient bij aanschaf van uw nieuwe auto.


Voel u welkom om een bezoek te brengen aan onze volledig verbouwde showroom gevestigd op de Kleine Tocht 28 in Zaandam. Onze locatie onder de rook van Amsterdam is goed te bereiken met voldoende parkeergelegenheid op ons eigen terrein.


Met vriendelijke groet,


Team DVZ Automotive

Vragen of verzoeken? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag over een occasion, over de onderhoudsdiensten of een andere vraag? Twijfel niet en neem contact op met het autobedrijf. Dit kan via het contactformulier maar natuurlijk ook per mail of telefonisch.

Een professioneel en persoonlijk autobedrijf gevestigd in Zaandam. Onze diensten richten zich op de verkoop van occasions, specifieke zoekopdrachten en import van auto’s uit Duitsland en andere Europese landen.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag    
09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 17:00

Op Zondag en in de avond alleen op afspraak.
Neem hiervoor contact op via het telefoonnummer (+31) 075 30 30 570  

KvK 85288217

IBAN NL 31 INGB 06 75 27 05 88

© DWZ Automotive 2022 Alle rechten voorbehouden

Design by eazyonline